Мерки за безопасна среда в 92 ОУ

Уважаеми родители,

Във връзка с предстоящата учебна година, ръководството и педагогическият състав на 92 ОУ „Димитър Талев“, разработихме

мерки за безопасна среда в училище.

Предвиждаме ежедневна неколкократна дезинфекция на общите помещения, класните стаи и санитарните възли.

Осигурили сме уред за безконтактно измерване на температурата, който ще бъде поставен на входа. Предвиждаме изключително строг филтър и връщане на ученици с грипоподобни симптоми.

Влизането в сградата на различните випуски ще се осъществява от различни входове, за да се избегне струпването на големи групи ученици.

 От 16.09.2020 г. учениците от 1. а, б, в, г ; 2.б и  3.а, б, в, г ще влизат през централния вход/ вход-канцелария/; 2.а, в, г – вход физкултурен салон; 4.а, б, в, г; 5.а, б; 6.а, б и 7.а, б  – вход охрана; .

Ще положим максимални усилия, за да няма струпване на ученици в коридорите, пред бюфета или в стола, макар че това ще бъде изключително трудна задача.

Вашата подкрепа и разбиране ще ни бъдат от полза повече от друг път. Разговаряйте с децата и ги насърчавайте да се пазим взаимно, за да бъдем здрави. Носенето на маски е неудобно, но е единственото решение за предпазване на тези около нас. Настоятелно Ви молим да не изпращате на училище детето си дори и с малки съмнения за грипоподобно заболяване.

В годината на Covid-19 да обединим усилията си, за да се справим с изключително трудната ни мисия да се опазим здрави, докато учим и работим!

От екипа на 92 ОУ

 

Четвъртък, 10 Септември 2020 00:00